Minun pitäisi päästä eroon tästä riippuvuudesta... Mutku lankoja on niin ihania! Kävimme eilen paikallisessa Käsityötavaratalossa, löysin puuttuvan kerän Teddy-lankaa mutta valitettavasti omenanvihreää Ainoa ei ollut siellä sen paremmin kuin parissa muussakaan kaupassa. Täytyy Lapualle palattua hakea sieltä mistä ostin edellisenkin kerän...

Joka tapauksessa Käsityötavaratalossa myytiin pois jäännöskeriä Angorina Lyx -lankaa. Kun kerä oli vain jotain 1,30€ niin "pakkohan" niitä oli ostaa... Toiveikkaana uskon että sinertävistä keristä syntyisi äidille salomoni- tai roseehuivi.

Ruosteenpunaisen pidän joko itse tai väkerrän siitä ponchon kehitysvammaiselle Maria-siskolleni, joka asuu Seinäjoella palvelukodissa. Tosin voi olla, että Marialle pitäisi olla värikkäämpää lankaa - hän on hyvin tarkka vaatteistaan - jolloin voisin pitää ruosteenpunaisen itse, hihii... :)

testikuvia2006_1007003.jpg

Nyt joka tapauksessa joudun vähäksi aikaa kiertämään lankakorit kaukaa, kun rahojen pitäisi muuhunkin riittää. Kannattaisikohan minun jo ottaa parvekkeelle lammas jonka villat voisin karstata ja kehrätä ja värjätä?