Tarkka selostus eilisestä Tampereen keikasta tulee Tuumooksia-blogiini, mutta tässä vähän seminaarin ulkopuolisen ajan tuloksia..

Ensinnäkin neuloin tarmokkaasti sekä matkat että seminaarin ajan, niin että huovutettavat naisen lapaset valmistuivat koristelua vaille ja miehen lapasparista 1 1/4. :)

Toiseksi kiertelin parissa käsityö- ja askartelumyymälässä. Fritidsgarnia ei löytynyt edes Pirkanmaan kotiteollisuusmyymälästä (menikö oikein?), mutta äsken tuli Rustoopuorista tekstari että minulle on saapunut pari vyyhteä roosaa... Saa sanoa että taas ne pohojalaaset trossaa, mutta kyllä palvelu pelaa! :D

Niin, mutta Tampereelle...

ostokset.jpg

Tuli näköjään vähän pimeä kuva, kun asettelin tavarat tuohon vällyn päälle... Joka tapauksessa "takarivissä" elämäni ensimmäiset Addit, 40 cm! Addeja on kehuttu niin että olisin ostanut niitä pidemmätkin, mutta nämä löytyivät Koskikeskuksen käsityökaupasta. Törsäsin myös Step-sukkalankaan. On niin kauan tehnyt mieli... Itselleni minä sukat teen, en malta pukinpussiin laittaa. Stepin vieressä apupuikot palmikkoneulontaan (aion opetella sen!) sekä suurisilmäiset pujotteluneulat.

Takaoikealla korttipohjia sekä ääriviivatarroja ja Hyvää Joulua -leimasin. Tuo söpö pinkki jutskajutska on merinovillaa huovutukseen, yritän koristella yhdet tumput. Ja eturivissä - köh köh - 3d-kuvia ja kohotarroja. Tiedän että Sinooperi on kallis, vaan en malttanut olla ostamatta... Tuli vain yhtäkkiä sellainen olo...

Niin että puuhaa riittää jälleen. Koskikeskuksen Tiimari oli muuten positiivinen yllätys, tosi hyvät askarteluvalikoimat!