Jo tuolla Tuumooksien puolella äsken pohdin, pitäisikö minun pakata nämä blogikimpsuni ja kampsuni ja muuttaa johonkin toisen blogipalveluun. Ihan vielä en sitä kuitenkaan tee - nimittäin kukaan muu kuin Vuodatus ei toistaiseksi tarjoa ajastintoimintoa. Ärsyttää kuitenkin tämä viime päivien toimimattomuus - tällä hetkellä sivut aukeavat mutta kommentointi ei toimi.

Siitä huolimatta esittelen täällä vähän valmistuneita! Ensinnäkin ihanat ensimmäiset Step-sukkani:

testikuvia2006_1117005.jpg

Langanhan ostin Tampereelta, kun olen sitä kauan mielitellyt, ja kyllä kannatti. Suloisilta tuntuvat sukat! Oli tosin hauska neuloa näitä ja Teddyä rinnakkain... :)

Kolmosen puikoilla nämä syntyivät, 12 silmukkaa puikolla, malli aivan perussukka. Tuollainen monivärilanka ei mielestäni kaipaakaan sen kummempia koristeluja. Nimesin nämä puolukkasukiksi, sillä tuo hauska punainen pilkutus näyttää siltä kuin jaloille olisi roiskunut puolukkaa.

Tosin päivän käytön jälkeen sukat olivat sen verran löystyneet, että seuraavat teen 10 silmukalla. (Ja jos joku nyt ihmettelee, niin jalankokoni on 35! :)

Lankaa jäi sen verran, että ainakin vauvantossut siitä vielä tulee ja ehkä edes osa uusiinkin sukkiin. Toinen Step-kerä on jo odottamassa - kävimme Samin kanssa lauantaina Rustoopuorissa hakemassa minulle varattua Fritidsgarnia, ja Sami sanoi että saan valita tulevan nimipäivän kunniaksi mitä tahansa. Tahdoin ne fritidsit ja lisää Stepiä tietenkin... :D

Edit: Jaha, nyt sitten kuvat eivät näy täällä. ARGH!!!!